Vandaag besteld = Uiterlijk morgen verzonden!

Levertijd & Verzending

Wat is de levertijd?

Voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Dit betekend dat de verzendtijd 1-2 werkdagen bedraagt, afhankelijk van de tijd dat jij jouw bestelling geplaatst hebt. Dit betekent dat je pakketje binnen 1-2 werkdagen op de post gaat, daarna ligt het aan PostNL hoe snel het binnen komt. Wanneer je pakketje verzonden is ontvang je een bevestigingsmail van ons.
PostNL bezorgd post van dinsdag t/m zaterdag. Onze ervaring is dat de levertijd binnen Nederland meestal 1 tot 2 werkdagen is en 3 tot 4 werkdagen voor België. Wij doen ons best bestellingen zo snel mogelijk te versturen. 

 

Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden binnen Nederland en naar België.

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten voor een PostNL brievenbuspakket €2,95 en voor een DHL pakket track & trace €5,75 (Dit is standaard van toepassing op onze tassen en sieraden reisdoosjes).

Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten €7,50 voor bestellingen tot 300 gram en €9,- voor bestellingen boven de 300 gram.

 

Moet ik thuis zijn om mijn pakketje in ontvangst te nemen? 

Dat ligt eraan wat je besteld hebt. Voor de meeste pakketjes hoef je niet thuis te zijn om je pakketje in ontvangst te nemen. Al onze sieraden en de meeste accessoires worden via een brievenbus pakketje verzonden (tenzij anders gekozen bij de verzendopties) en gaan dus gewoon door de brievenbus. Zo kan je dus gewoon bestellen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. Je pakketje ligt dan op de deurmat op in de brievenbus te wachten wanneer je weer thuis bent! 

Een uitzondering hiervoor zijn onze tassen (niet de canvas tasjes deze passen gewoon door de brievenbus) en de sieraden reisdoosjes. Deze zijn te groot om door de brievenbus te gaan en worden als pakket verzonden. Ook kun je er zelf voor kiezen om bij de verzendopties voor deze optie te gaan.

 

Fouten PostNL

Bliss the label is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte post of pakketjes die tijdens het verzenden zijn beschadigd bij PostNL.